Honor 8 B131 OTA & Beta tests

Honor 8 B131 OTA & Beta tests

Zojuist heeft Honor DE op Twitter bekend gemaakt dat de B131 update voor de Honor 8 via OTA beschikbaar is. Dit is een kleine update kunnen wij uit het bericht lezen en wat er verandert is mogen wij mooi zelf gaan lezen in de log die je te zien krijgt bij het installeren van de update.

 

Maar dan nu even iets anders dan de Honor 8 B131 update. Afgelopen weken zijn er in verschillende landen van de EU groepen mensen ingeschreven voor een Honor 8 beta test voor de nieuwe EMUI 5.0 update. Nu zou Nederland hier in de eerste instantie niet aan mee doen met een grote groep maar wij als Ambassadeurs hebben het voor elkaar gekregen om met 3 ambassadeurs mee te doen met de Beta van Honor UK waar wij hun heel erg dankbaar voor zijn. Wij zullen dus zeer binnenkort de nieuwe EMUI op 3 van onze telefoons draaien en jullie allemaal op de hoogte houden van de ontwikkelingen op het gebied van de nieuwe EMUI.

Maar dat wij en nog een aantal landen in Europa hier dus aan mee doen geeft nog iets anders aan. Namelijk dat jullie allemaal hopelijk voor de lente allemaal de nieuwe versie van EMUI kunnen ontvangen.

#TeamHonorNL

Let op deze dat is natuurlijk niet bekend bij ons en kan altijd afwijken, dit is een pure schatting op basis van vorige beta testen.

3 thoughts on “Honor 8 B131 OTA & Beta tests

  1. komen er ook nog updates voor honor 6 of weten jullie dat niet. al zijn et maar veiligheidsupdates. maakt me verder niet uit hoor maar gewoon om het te weten.

  2. Wij hebben 2 x de Honor 7. Ben erg benieuwd of er nu eindelijk een keer de update naar Android 6 komt. Heb al meerdere keren telefonisch contact gehad maar steeds afgescheept met de mededeling dat er echt binnen 6 weken een update zou zijn. Telefoons draaien nu nog op 5.01. vind de service en update snelheid van Honor erg slecht. Komt de update er wel?

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!