Met PhoneClone gemakkelijk over naar een nieuwe Honor telefoon

Met PhoneClone gemakkelijk over naar een nieuwe Honor telefoon

Op 27 juni schreef ik nog een stuk over deze software die wij mochten testen: Nieuwe app van Huawei/Honor: PhoneClone
Nu kan ik u melden dat deze software ook voor u beschikbaar is. Deze is terug te vinden in de Google Play en de Apple AppStore U kunt dus ook uw data overzetten van een iPhone naar een Honor/Huawei telefoon. Dit laatste heb ik zelf nog niet kunnen testen.

Als u wilt weten hoe u deze software kunt gebruiken om gemakkelijk uw data over te zetten naar een nieuwe Honor of Huawei telefoon kunt u het beste even het vorige artikel gaan lezen. Daarin heb ik beschreven hoe ik een nieuwe Honor telefoon in gebruik heb genomen en mijn gegevens heb overgezet met deze software.

2 thoughts on “Met PhoneClone gemakkelijk over naar een nieuwe Honor telefoon

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!