forum.honor.nu word community.hihonor.com

forum.honor.nu word community.hihonor.com

Iets minder dan een jaar geleden lanceerde wij ons eigen forum op forum.honor.nu. In de tussentijd hebben wij meer dan 17,000 pagina bezichtigingen gehad, beta test gehost, 49 discussie’s gehost waarbij iedereen is geholpen en nog veel meer. Wij zijn hier natuurlijk enorm trots op maar jammer genoeg gaan wij het forum sluiten. Wat niet jammer genoeg is, is dat het forum word voorgezet op een nieuwe omgeving! Dit gaat https://community.hihonor.com/community/nl wat ook te vinden zal zijn via de HiHonor website en natuurlijk via ons.

 

forum_banner_001_nl

U hoeft niet bang te zijn dat u nu word geholpen door een vreemde die word ingehuurd door Honor of Huawei. Wij sluiten ons forum, maar wij gaan wel mee naar het nieuwe forum! Wij gaan dus samen met onze kennis naar het nieuwe forum en hierbij blijft ook de samenwerking met Honor Nederland hetzelfde en zelfs beter!

2 thoughts on “forum.honor.nu word community.hihonor.com

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!