Software die we allemaal gebruiken: de EMUI!

Software die we allemaal gebruiken: de EMUI!

In de categorie: ‘Software die we allemaal elke dag gebruiken, maar waarbij we niet zo vaak stil staan: De EMUI!’

emui-logo

We werken er elke dag mee en waarschijnlijk draait jouw telefoon er ook op: De EMUI. Dit is de speciaal naar jouw smaak te wijzigen en ‘customizable-schil’ van Honor en Huawei die jouw Android telefoon nóg meer van jouw maakt. Weten wat je allemaal extra met deze standaard software op je telefoon kunt? Elke week vertellen we je in een wekelijkse ‘How-to’ alles over de tips & trics van deze schil. Vanaf deze week zijn alle artikelen over de EMUI makkelijk terug te vinden op onze website via de grote roze knop aan de rechterkant, of in het midden op een mobile-device.

  Heb je vragen over de software op jouw telefoon? Stel ze dan op ons forum of laat ze achter in de comments. 

Hieronder hebben we wat impressie’s van de EMUI geplaatst en tevens hebben we HIER een link voor je die je leidt naar een video over de design-strategie van de vorige EMUI: 3.0. Volgende week vertellen we je hier alles over de uitgebreide camera-mogelijkheden van de EMUI. Tot dan!

Deze diashow vereist JavaScript.

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!