Honor 8 Pro en Honor 6C aangekondigd

Honor 8 Pro en Honor 6C aangekondigd

Vorige week heeft Honor tijdens een eigen evenement in Berlijn, haar twee nieuwste smartphones gepresenteerd: de Honor 6C en Honor 8 Pro

Honor 8 Pro

De Honor 8 Pro is de opvolger van de vorig jaar aangekondigde Honor 8. In Februari werd deze smartphone in China door Huawei aangekondigd onder de naam Huawei Honor V9.

Het scherm is vergroot, waarbij de Honor 8 een scherm had van 5,2 inch heeft de Honor 8 Pro een scherm heeft van 5,7 inch. Met een hogere resolutie van 2560 bij 1440 pixels. ook wel QHD genoemd. De glazen achterzijde van de Honor 8 is bij de Honor 8 Pro gewijzigd in een metalen behuizing, waardoor deze er premium uitziet. Honor heeft de binnenkant van de Honor 8 pro voorzien van een eigen Kirin 960 met 6GB aan RAM en 64GB opslagruimte.

Op de achterkant is de Honor 8 Pro uitgerust met een dual 12 megapixel camera. De ene lens wordt gebruikt om de monochrome informatie op te slaan, terwijl de ander een RGB lens betreft. Het toestel krijgt een voor smartphone begrippen een grote accu met 4000mAH. Voor de software wordt de Honor 8 Pro uitgerust met Android 7.0 met EMUI 5.1.

Honor 8 pro

Honor 6C

De Honor 6C heeft een 5 inch display met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. Intern is het toestel voorzien van een Snapdragon 435 met 3GB ram en 32GB opslagruimte. Op de achterkant van het toestel is een 13 megapixel camera met vingerafdrukscanner te vinden. Met de software is het toestel helaas wat verouderd met EMIU 4.1 en Android 6.0 Marshmallow. Het is nog niet bekend of/wanneer deze een upgrade gaat krijgen naar Android 7 met EMUI 5.0/5.1.

Honor 6C

Beschikbaarheid

Liefhebbers van de Honor 8 Pro kunnen het toestel op Vmall.eu/nl al reserveren voor 549 euro. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart en goud.

Honor

De Honor 6C zal op Vmall te koop zijn voor 229 euro. Dit toestel zal verkrijgbaar zijn in de kleuren goud, zilver en grijs. Helaas weten we niet vanaf wanneer de Honor 6C in Nederland te koop zal zijn. Wanneer deze verkrijgbaar is brengen jullie ervan op de hoogte.

#TeamHonorNL

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!