Honor 7 Launch party

Honor 7 Launch party

Op 27 augustus vond de Europese lancering plaats van de Honor 7 in Londen.

Omdat ik deel uit maak van de ondersteuningsgroep van Honor Nederland heb ik de mogelijkheid gekregen om mee te kunnen gaan naar Londen om deze lancering mee te maken. Het begon al vroeg de dag. Om op tijd te kunnen vliegen was ik al ruim voor 9 uur op de verzamel locatie op vliegveld Schiphol. Helaas bleek door weersomstandigheden in Duitsland waar het vliegtuig vandaan moest komen er een vertraging te zijn van ongeveer een uur. Maar met een van ongeveer 15 groep mensen die geĂ¯nteresseerd zijn in mobiele telefoons is deze extra wachttijd toch niet echt vervelend te noemen. Na een vlucht van ongeveer 35 minuten waren wij in Londen. Daar stonden 2 kleine busjes ons op te wachten om ons eerst naar het hotel te brengen. En dat was heel mooi hotel dat door Honor geregeld was.

Omdat wij om half 4 klaar moesten staan om naar de feest locatie gebracht te worden was er na het inchecken nog wat tijd over. Hierdoor kon ik toch nog even naar de “London Tower Bridge” lopen om deze te bekijken en een lunch te kunnen gaan nuttigen.

Om half 4 stond er een bus te wachten om ons naar de feest locatie te brengen. Door het verkeer dat bijna altijd vast staat in Londen waren wij ongeveer 3 kwartier onderweg. Nu konden wij ons gaan aansluiten in de rij voor de registratie. Toen wij te wachten stonden kwam Dimitry ons al even verwelkomen.


Toen wij binnenkwamen bleek het al erg druk te zijn. Er was nog tijd om even snel wat te drinken en een zitplaats uit te zoeken. Toen startte de presentatie. Om het niet helemaal te gaan vertellen wat er allemaal vermeld werd tijdens de presentatie van bijna een uur kan ik het jullie beter laten zien in de onderstaande opname van HonorDE. Wel is het leuk om te melden dat er een extraatje was tijdens deze presentatie. Maar meer hierover onder deze opname.

Er werd dus naast de Honor 7 ook een smartband/smartwatch bekend gemaakt. De naam hiervan is nog niet bekend. Waarom vraag je je misschien af. Dit omdat deze nog niet gekozen is. Tot 7 dagen na deze bekendmaking in Londen kan iedereen een naam bedenken en aan Honor doorgeven. Uit al die namen zal een naam gekozen gaan worden. En diegene die de naam bedacht heeft wint ook een hele mooie prijs. Alle devices die Honor uitbrengt t/m 2020 zal de winnaar ontvangen! Dus dat is wel een hele mooie prijs. Ook is nu de Honor 7 te bestellen via vmall.eu

Update: De wedstrijd voor de naam voor de smartband/smartwatch is nog niet gestart in Europa. De volgende tweet van @UKHONOR kwam op 1-9-2015 bij mij voorbij: “We have received certain wearable names from you. Thx, but the challenge hasn’t started yet in WEU đŸ™‚ Stay tuned for more information #honor”

Na de presentatie was het mogelijk om in de experience zone zelf kennis te maken met de Honor 7 en de smartband/smartwatch.
De telefoon voelt er goed aan in de hand. Ook zit de vingerafdrukscanner op een hele logische plaats. De Honor 7 draait op Android 5 met EMUI 3.1. Dit voelde voor mij niet heel erg vreemd aan omdat ik op de Honor 6+ die ik hier heb al een beta versie van Android 5 met EMUI 3.1. Wel zijn er verschillen in de mogelijkheden. In de camera app zit de optie good food. Hiermee kan je echt mooie foto’s maken van eten. Over de mogelijkheden van de Honor 7 zal ik verder later nog een review gaan schrijven. Dit omdat ik de telefoon wel al besteld heb maar nog niet ontvangen. De telefoon komt hopelijk deze week binnen.

Ook is er door Honor voldoende aandacht besteed aan eten en drinken. Ook is de rest van de avond niet stil verlopen. Nelly Bell heeft een optreden gegeven. Meer over haar is te vinden op nelliebellmusic.com


Ook was er buiten een groep bezig met verschillende stunts. Hieronder een kleine opname die ik gemaakt heb.

Ook is er natuurlijk een foto gemaakt van de hele Honor groep van Europa.

Er werd, volgens traditie, vanuit de fans van Honor uit Nederland ook weer een paar dingen aangeboden aan Honor. Door AndrĂ© de Raad is er een glazen doosje nagemaakt van de Honor 7 en Erik Onnes bood HonorUK een paar bordjes aan die zij kunnen gebruiken bij presentaties. Met de teksten: #HONOR, #FORTHEBRAVE en @UKHONOR. Deze bordjes heeft u op de bovenstaande foto’s reeds kunnen zien. Hierbij de foto’s van het aanbieden van de cadeaus door de vast Honor fans van Nederland:Ook ga je natuurlijk niet met lege handen naar huis. Er is een mooie goodiebag voor iedereen beschikbaar. Een mooi wit rugtasje met het Honor logo er en de tekst “For te brave”. Hierin zitten 2 dingen: een witte badhanddoek met het Honor logo en een kleine witte speaker met het Honor logo. Echt leuk om te krijgen. Hiernaast heb ik ook nog een Honor 7 t-shirt ontvangen. Dit is een echt collectors item. Dit waren de shirts waarin de medewerkers van Honor rondliepen deze avond. Zie de foto hierboven.

Na dat iedereen veel met elkaar gesproken heeft en de Honor 7 goed heeft kunnen bekijken en vasthouden komt er een einde aan het feest. Iedereen vertrekt zelf in kleine groepje terug naar zijn/haar hotel. Wij lopen zelf in iets van een kwartier terug naar het hotel. Na een goede nachtrust en een goed ontbijt is er nog even tijd over. Deze besteed ik nog even door een kleine wandeling langs een supermarktje te maken. Het zonnetje schijnt lekker in Londen vandaag. Om half 12 worden wij weer opgehaald met een bus om weer naar het vliegveld te gaan. De vlucht vertrekt op tijd. De vliegtijd bedraagt nu ongeveer 45 minuten. Nadat alle plichtplegingen op weer in de aankomst hal te komen achter de rug zijn nemen wij als groep afscheid van elkaar. Het was een mooie avond die ik niet snel zal vergeten. Dit is door Honor zeer goed geregeld. En echt voor herhaling vatbaar.

Een review over de Honor 7 met alle mogelijkheden komt laten nog op deze website zodra ik de Honor 7 binnen heb en even heb kunnen testen/gebruiken.

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!