Officieel Honor Forum (UK, IT, FR)

Officieel Honor Forum (UK, IT, FR)

Afgelopen maandag is de Honor 5C gelanceerd zoals jullie waarschijnlijk al wel wisten. Wat een beetje weg is gevallen is dat tijdens deze presentatie er ook nog iets anders werd gepresenteerd. Dit niet helemaal met een voorbeeld, maar er werd wel heel even aandacht aan besteed. Dit is het officiële forum van Honor voor tot nu toe alleen nog maar Honor UK (Engeland), Honor FR (Frankrijk) en Honor IT (Italië). Wanneer er ook zo soort gelijk forum naar de rest van Europa gaat komen is nog onduidelijk. Wel kan je al een account aanmaken op dit forum en deze gaan gebruiken. Je zal op dit moment alleen nog in het Engels, Frans of Italiaans moeten schrijven, waarbij Engels waarschijnlijk het makkelijks is.

official_honor_forum

Wij als ambassadeurs van Honor Nederland zullen ook actief zijn op dit forum, met de hoop dat dit ook naar Nederland komt natuurlijk! Klik hieronder om naar het officiële Honor forum te gaan voor UK, IT, of FR.

Honor Forum

Wil jij, of kan jij niet goed Engels, Frans of Italiaans schrijven?! Dan kan jij natuurlijk altijd terecht bij ons forum forum.honor.nu voor al jouw vragen omstreeks Honor in het Nederlands!

#TeamHonorNL

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!