Waar moet ik zijn voor het Nederlandse Honor nieuws?

Waar moet ik zijn voor het Nederlandse Honor nieuws?

Enige tijd geleden is deze website Honor.nu gestart door de ambassadeurs van Honor. Dat was in de tijd dat Honor in Nederland in opmars was. De tijd dat de telefoons via Honor’s eigen webshop besteld konden worden in Nederland. De tijd dat Honor nog een officiële marketing afdeling in Nederland had. Het lijkt allemaal alweer een hele tijd geleden.

Er was de start van Honor in Nederland met de beroemde Honor Holly. Een fantastisch toestel voor weinig.

Ondertussen zijn er al heel wat Honor toestellen voorbij gekomen. Niet allemaal waren ze even makkelijk verkrijgbaar in Nederland, maar altijd leuk om naar te kijken, over te schrijven en eventueel via andere kanalen te bestellen.

Maar ondertussen is er heel wat gebeurt met Huawei’s kleinere, maar vooral goedkopere merk Honor. Ondertussen bestaat de officiële tak van Honor alweer een tijdje niet meer in Nederland. In onze omliggende landen is Honor nog steeds aanwezig en dat zorgde ervoor dat de Honor fans toch actief betrokken bleven bij het merk Honor.

Honor ambassadeurs 2016

Langzaam lijkt Honor toch weer terug te komen in Nederland en zijn de toestellen ook weer te koop in Nederland. Hier kan je zien waar Honor toestellen te koop zijn.

Ook is er bij de ambassadeurs het een en ander gebeurt en is er ondertussen een nieuwe website, waar het nieuwste nieuws te vinden is over Honor. Zoals de laatste tijd duidelijk merkbaar was, werd de website van Honor.nu bijna niet meer bijgewerkt. Gelukkig is er dus nu HonorFan.nl waar je op de hoogte blijft van al het Honor nieuws.

honorfan.nl

Hierbij wil ik iedereen bedanken die regelmatig of minder regelmatig deze Honor website heeft bezocht. Graag nodig ik jullie allemaal uit om voortaan Honor Fan NL te bezoeken.

E-mail: info#honorfan.nl

Twitter: @honorNLfan

Instagram: HonorFanNL

Facebook: HonorNLfan

Bedankt voor afgelopen jaren en wie weet komt er toch nog weleens een artikel hier online.

#ForTheBrave #HonorFanNL

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!