Honor 10 vandaag gepresenteerd

Honor 10 vandaag gepresenteerd

Vandaag op 15 mei 2018 zal het nieuwste vlaggenschip van Honor worden gepresenteerd.

Wederom is Londen gekozen als stad waar Honor haar Honor 10 zal presenteren aan de wereld. Ook Honor.nu zal bij deze presentatie aanwezig zijn.

Wat we weten van de Honor 10

Het design van de Honor 10 zal sterk op die van de Huawei P20 lijken, met uitzondering van de glazen achterzijde van het toestel. Deze is gefabriceerd van glas en zal in de kleuren Mirage Purple en Mirage Blue worden aangeboden. Wat deze kleuren uniek maken is dat de kleuren zal veranderen als deze aan licht zal worden blootgesteld afhankelijk hoe je het toestel vast houd.

Honor 10 GIF

Qua de specificaties heeft de Honor 10 een scherm afmeting van 5,84 inch met een full HD+ resolutie van 2280×1080 pixels met een beeldverhouding van 19:9. Het toestel zal worden aangedreven door een Kirin 970 CPU met de keuze uit 4 GB of 6 GB RAM werkgeheugen, en zal 128 GB aan interne opslag beschikken.

Ook zal het toestel over een dubbele camera op de achterzijde beschikken in combinatie van een primaire f/1,8 sensor met 16 megapixel en een secundaire monochrome sensor van 24 megapixels. Ook zal de Honor 10 beschikken over een selfie-shooter met 24 megapixels. Ook is de verwachting is dat AI gebruikersinterface in het systeem aanwezig zal zijn.

De Honor 10 zal standaard uit de doos draaien over Android 8.1 in combinatie met EMUI 8. Veder is er een 3,400 mAh batterij ingebouwd en heeft het toestel uiteraard beschikking over WiFi, Bluetooth, NFC, GPS en 4G LTE.

Live-stream volgen van de presentatie

Zoals vermeld zal vanmiddag het toestel in Londen gepresenteerd worden. Honor.nu is met twee personen naar dit evenement afgereisd en zal indien de verbindingen het toelaat hiervan verslag doen.

ook is het evenement live te volgen via deze link van Honor UK op You-Tube.

 

 

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!