Honor 10 in Londen aangekondigd

Honor 10 in Londen aangekondigd

Vanmiddag heeft Honor in Londen haar nieuwste vlaggenschip de Honor 10 aan de pers gepresenteerd. Twee Honor Ambassadeuren waren bij dit event aanwezig samen met vele honderden andere tech-journalisten, en werden door George Zhou, de CEO van Honor van harte welkom geheten.

Honor 10

Na het wel bekende praatje over hoe goed de verkoop van Honor toestellen wereldwijd zijn werd de Honor 10 (aka “schoonheid door kunstmatige intelligentie”) te voorschijn gehaald. Zoals we al hadden verwacht klopten de van te voren uitgelekte specificaties goed.

Honor 10

De Honor 10 zal in Europa in twee verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, namelijk Mirage Purple en Mirage Blue. Met deze nieuwe reflecterende glastechniek zorgt voor een levende kleuren spiegeling vanuit elk hoek.

De Honor 10 heeft een afmeting van 5,84 inch 19:9 FullView scherm en is perfect om met één hand te bedienen.

Honor 10

De camera waarover de Honor 10 beschikt is een 24 megapixel + 16 AI-camera waarmee elke amateur en professional fotograaf mee uit de voeten zal kunnen. Door de AI zal het toestel zichzelf zo instellen dat er nooit een foto mislukt. Ook het achteraf bijstellen en bewerken van foto’s behoort tot de mogelijkheid.

“De Honor 10 neemt selfies serieus.
Het resultaat is een selfie die scherp, gefocust en mooi verlicht is: professioneel en toch natuurlijk.”

De camera aan de voorzijde van het toestel beschikt over 24 megapixels wat meer dan genoeg is voor de perfecte selfie aldus de CEO van Honor.

3D-portretverlichting

Verbeterde gezichtsherkenning en gezichtsmodellering.
Het AI-powered systeem creëert de professionele studio-lichteffecten.

Honor 10

Ook beschikt de Honor 10 over een vingerafdruk-sensor , deze bevind zich aan de  voorzijde van het toestel onder het glas. Deze kan het toestel ontgrendelen zelfs als er met een natte vinger word geprobeerd het toestel te ontgrendelen.

Honor 10

Honor SuperCharge

Door de SuperCharge technologie kan het toestel supersnel en veilig worden opgeladen, de 3.400 mAh grote batterij laad 50% bij in 25 minuten. Deze technologie zorgt ervoor dat je meer dan genoeg power hebt om de dag door te komen.

 

Kirin processor

Het toestel heeft een Kirin 970-soc processor gekregen met een neural-processing unit. Dit in combinatie met 4GB werkgeheugen maakt dat de Honor 10 lekker snel is. Verder zal er de keuze zijn tussen 64 GB of een 128 GB opslag. Dit alles draait op Android Oreo met daarover heen de gebruikelijke EMUI 8.1 schil van Huawei.

Verder beschikt de Honor 10 over een 3.5 hoofdtelefoon aansluiting.

Prijzen en beschikbaarheid

Zoals wij van Honor gewend zijn vragen ze nooit de hoofdprijs voor de toestellen. Zo kost de Honor 10 met 64 GB opslag 399 euro, en moet men voor de 128 GB versie 449 euro neertellen.

De Honor 10 is al wel te bekijken op de website van Honor maar is nog niet te bestellen. Ook zal het toestel bij de welbekende retailers als Coolblue, Belsimpel en anderen binnenkort te verkrijgen zijn.

 

 

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!