Honor lanceert de Honor 9 inclusief bijbehorende Accessoires

Honor lanceert de Honor 9 inclusief bijbehorende Accessoires

Honor heeft zojuist hun nieuwe Honor 9 gepresenteerd. Maar dit was niet het enige, ook is er een nieuwe paar earphones in samenwerking met Monster gepresenteerd, Honor Sport Bluetooth Earphones en de Honor Band 3 die waterdicht is tot 30 meter.

Honor 9

De Honor 9 is het nieuwste toestel van Honor en heeft een aantal super gave functies. Zo zitten er zoals bij vorige modellen weer twee camera’s op waarvan er een van 20MP Monochroom en een van 12MP RGB kleur. Deze camera kan ook in 4K filmen en heeft een ontzettend grote optische zoom. Ook heeft deze een 8MP front-facing camera. Verder is er de optie tussen een toestel met 4Gb werkgeheugen en 64GB aan opslag evenals een toestel met 6GB werkgeheugen en 128GB aan opslag uitbreidbaar met een SD van 256GB. Het toestel runt op de Kirin 960 met de vernieuwde EMUI 5.1 waar nog meer handige functies in zitten. Verder zien we dat Honor ervoor heeft gekozen om de fingerprint scanner deze keer aan de voorzijde te plaatsen. Deze kan je overigens ook instellen als Home of navigatie toets.

Een van de dingen die uitstond tijdens de presentatie was dat de speakers die in de telefoon zitten zijn ontwikkeld in samenwerking metwereldbefaamde Grammy award winnende Rainer Maillard. Wij verwachten dus dat de Honor 9 een heel erg goede geluidskwaliteit zal hebben vanuit de standaard speakers.

Om het nu ook nog even over de afwerking te hebben. De Honor 9 heeft een speciaal soort 3D gebogen glas als body. Hierdoor is het toestel nog meer 1 geheel wat natuurlijk erg mooi is. Het toestel heeft een scherm van 5.15inch met een resolutie van 1080P waarvan de resolutiedichtheid 428PPI is.

Als laatst nog even de specs op een rijtje:

 • Android 7.0 + EMUI 5.1
 • 5.15 inch 1080P 428PPI scherm
 • Kirin 960 Octa-Core processor
 • 3200 mAh batterij
 • 12MP RGB + 20 Monochroom camera
 • 8MP front-facing camera
 • 64GB ROM en 4GB RAM of 128 ROM en 6GB RAM
 • Uitbreidbare opslag tot 256GB
 • 147.3 L x 70.9 B x 7.45 H in mm
 • 155 gram
 • 4G LTE
 • Vingerafdruk scanner
 • NFC
 • Snelheidsmeter, Afstandsmeter, Omgevingslicht, Gyroscoop, Kompas, Hall-sensor en een Laser sensor
 • 3.5mm Jack
 • USB-C 2.0

De Honor 9 gaat met de 4GB om 64GB in de verkoop voor een prijs van € 449,-

Accessoires

Tijdens het evenement zijn er een 3 tal accessoires gepresenteerd. Hier zijn ze op een rijtje.

Honor Band 3

De Honor Band 3 is ook aangekondigd. Deze heeft de volgende specificaties.

 • 0.91 inch 128*12 schermpje
 • Touch Key
 • Bleutooth 4.2 BLE
 • A-sensor
 • PPG hartsensor
 • 5ATM waterdicht
 • 105 mAh tot 20 dagen

De Honor Band 3 zal in de losse verkoop gaan voor € 69,-

 

Honor Sport Bleutooth Earphones

Ook heeft Honor een nieuwe paar bleutooth earphones aangekondigt. Deze hebben een stand-by tijd van 20 dagen en kunnen tot 10 uur lang actief gebruikt worden. Deze komen ook in meedere kleuren beschikbaar waaronder zwart en rood. Deze earphones kan je net als andere met magneetjes aan elkaar vast maken zodra je ze niet gebruikt tegen het kwijt raken.

De Honor Sport Bleutooth Earphones zullen over de toonbank gaan voor een prijs van  € 69,-

Honor X Monster Earphones

Voor de presentatie van deze Monster earphones kwam de Founder en CEO van Monster zelf even wat vertellen op het podium. Dit deed hij op een deels goudkleurige Segway dus dat maakte de nodige indruk. Voor deze earphones zijn Honor en Monster samen om de tafel gaan zitten en hebben ze een heel nieuw project opgezet. Het resultaat mag er wezen want zoals jullie misschien weten is Monster de mede ontwikkelaar van de wereldberoemde headphone serie Beats By Dr. Dre. Wij zijn benieuwd naar de resultaten.

De Honor X Monster Earphones gaan voor een prijs van € 49,-

Update:
Er is een handson filmpje gemaakt door Wilkin van HonorUK

 

 

#TeamHonorNL

One thought on “Honor lanceert de Honor 9 inclusief bijbehorende Accessoires

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!