Honor 9 wordt op 12 Juni aangekondigd

Honor 9 wordt op 12 Juni aangekondigd

Honor heeft via haar officiële Weibo account laten weten dat op 12 Juni de Honor 9 in China wordt aangekondigd. Op de foto die gepost is, is een grote negen te zien. Daarnaast teased Honor ook de dual camera’s die te vinden zullen zijn op de Honor 9.

Specificaties

Eerder waren bij de Chinese keuringsinstantie TENAA ook al specificaties en foto’s van de Honor 9 naar buiten gebracht. De Honor 9 zal net als zijn voorganger gemaakt zijn uit glas en metaal, en ook een dual camera setup op de achterkant hebben.

Nieuw is dat vingerafdrukscanner van achterkant naar de voorkant van het toestel is gegaan. De Honor 9 zal een 5.15 inch scherm krijgen met resolutie van 1920 bij 1080 pixels.

Intern zal de Honor 9 aangedreven door een eigen 64 bits Octa Core HiSilicon Kirin 960 met 4 of 6 aan ram geheugen en 64 GB aan opslagruimte. Het interne geheugen is uitbreidbaar met microSD kaart tot 128 GB.

De accu heeft een capaciteit van 3100 mAH. Opladen van het toestel doe je met de USB Type-c poort. De achter camera’s hebben een resolutie van 20 en 12 megapixel. Selfies kun je maken met de frontcamera van 8 megapixel.

Standaard wordt de Honor geleverd met Android 7.0 Nougat en EMUI 5.1. De Honor 9 zal beschikbaar komen in de kleuren Goud, Blauw, Wit Geel, Zilver en paars.

Beschikbaarheid

We hebben helaas nog geen informatie wanneer de Honor 9 verkocht gaat worden en wat de adviesprijs zal zijn. We denken dat dit niet lang zal duren als het toestel op 12 juni in Shanghai gepresenteerd is aan de pres.

Bronnen TENAA & Weibo

#TeamHonorNLAmb

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!