Lanceeringsdatum, design en specificaties Honor 9 bekend

Lanceeringsdatum, design en specificaties Honor 9 bekend

Deze week zijn er foto’s online gekomen van een zwart model van de Honor 9. Ook zijn de vermoedelijke specificaties en de aankondigingsdatum van de Honor 9 online komen te staan.

Aankondiging

Op het Chinese Weibo heeft iemand gezegd dat Honor op 20 of 21 Juni de Honor 9 waarschijnlijk zal aankondigen. De bron kon verder vermelden dat de Honor 9 een prijskaartje van 2,499 Yuan (330 Euro) zal krijgen. Dit is in lijn met de strategie van Honor, om consumenten toestellen te bieden met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Specificaties

Het design van de Honor 9 heeft in grote lijnen​ hetzelfde design als de Honor 8. De Honor 9 krijgt een 5.2 inch LCD scherm met een resolutie van 1920 bij 1280 pixels, met daaronder een vingerafdruk scanner.

Een verschil met de Honor 8 is dat de Honor 9 geen 3.5 millimeter headphone jack heeft. Dit vinden we een nadeel van de Honor 9 omdat concurrerende toestellen als de Galaxy S8 en LG G6 dit wel hebben. Opladen kan met het moderne USB-C.


Intern wordt Honor 9 aangedreven door een eigen 64 bits HilSilcon Kirin 960 chipset, geklokt op 1.8 GHZ. Samen met 6GB Ram en minstens 32 GB aan UFS 2.0 geheugen. Het interne geheugen kan uitgebreid worden met een microSD kaart tot 256 GB. De batterij heeft capaciteit van ongeveer 3000 mAH.

Honor heeft bij de Honor 9 voor een dual camera setup gekozen. Met de primaire camera kun je foto’s maken in een resolutie​ van 22 megapixel, met daarnaast een 12 megapixel zwart-wit camera.

Wanneer de Honor 9 officieel is aangekondigd brengen we je hiervan op de hoogte. Verder zijn we benieuwd naar jullie mening over de Honor 9 .

#HonorNLAmb

Bronnen: Want.nl & AndroidHeadlines

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!