HONOR.NU is vandaag 1 jaar! + Honor 8 WINNEN!

HONOR.NU is vandaag 1 jaar! + Honor 8 WINNEN!

 

Hieperdepiep hoera! Wij zijn vandaag 1 jaar geworden! Dit betekent dat wij er een feestje van gaan maken en dat jij vanavond een lekker biertje mag drinken!

Even terug

Nu iets meer als een jaar geleden kregen wij van Honor Nederland te horen: “Ga meer met de website doen!”. Deze was op dat moment eigenlijk niet in gebruik op een aantal artikeltjes na die eigenlijk ook nog niet zo goed waren ingedeeld. Op dit moment hebben Erik en ik (Thom) er bijna 2 weken vol aan gewerkt om te zorgen dat alle data van de oude website plus het nieuwe uiterlijk en functies allemaal zo optimaal mogelijk werkte. Nu een jaar later zijn wij een heel aantal artikelen, evenementen en ervaringen rijker en dit vieren wij vandaag!

Win een Honor 8 of Honor Holly!

Om te vieren dat wij een jaar bestaan mogen wij van Honor Nederland iets tofs weg geven, namelijk de Honor 8 en een Honor Holly! Je kan bij ons deze hele week (tot volgende week vrijdag de 21ste) jezelf inschrijven in het formuliertje hier onder om mee te doen. Hiervoor moet je ons op minimaal 2 sociale media kanalen volgen (dit word gecheckt) en misschien ligt er over een paar weken wel een Honor 8 of de nostalgische Honor Holly bij jou op de deurmat!

Bedankje

Wij willen graag iedereen bedanken die ons afgelopen jaar heeft geholpen in wat voor manier dan ook. We zullen deze website hopelijk nog een aantal jaar langer door zetten en nog veel meer content maken en evenementen bijwonen! Ook blijven wij natuurlijk zoveel mogelijk hulp bieden als dat wij kunnen op onze sociale media en natuurlijk het forum.

We hopen je graag binnenkort nog eens te zien!

Oh ja en deel dit bericht met de hastag #HonorAmb1Jaar

#TeamHonorNL

#ForTheBrave

LET OP! FAMILIE EN VRIENDEN VAN HONOR/HUAWEI AMBASSADEURS ALS DEZE ZELF EN FAMILIE EN VRIENDEN VAN MEDEWERKERS VAN HONOR/HUAWEI NEDERLAND ALS DEZE ZELF ZIJN UITGESLOTEN VAN DEELNAME! EN ER WORDT ALLEEN VERSTUURD NAAR EEN POSTADRES IN DE BENELUX.

18 thoughts on “HONOR.NU is vandaag 1 jaar! + Honor 8 WINNEN!

  1. Leuke actie, ik heb meegedaan. Bijna 2 jaar naar tevredenheid een honor 7 dus mag wel vervangen worden voor de 8 of holly haha

    1. Dan zou een update naar de Honor 8 een mooie stap voorwaards zijn voor u. De Holly is het eerste toestel dat officieel via Honor Nederland gelanceerd werd. Daarvoor was wel al de Honor 3c te koop. De Holly verloten wij meer uit nostalgie, maar is voor de niet veel eisende gebruiker nog steeds goed te gebruiken.

  2. Ik heb nu de honor 5x en mijn dochters de 6 en honor 7
    Wat een goede telefoons ik zou graag de honor 8 willen winnen dan is het helemaal compleet

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!