Valentijn op vMall met de Honor 8 + 64GB SD kaart

Valentijn op vMall met de Honor 8 + 64GB SD kaart

Afgelopen weken is er vanuit vMall een email rond gegaan met de vraag of iedereen op Facebook wilde stemmen op hun favoriete aanbieding voor valentijn. Nu is zojuist bekend geworden wat deze deal is. De mensen hebben in het algemeen voor het grootste gedeelte gestemt op de Honor 8 + een 64GB SD voor een totale prijs van 369 euro. Dit betekent dat je op de totale deal 9% korting krijgt.

Beschikbaarheid

Op het moment kan je gebruik maken van deze deal door naar de hoofdpagina te gaan en op de deal te klikken en hierna deze toe te voegen aan je winkelmandje. Nu is het natuurlijk hopen dat vMall voor een keer wel genoeg telefoons en sd kaarten op voorraad heeft. Dit om zo niet het grootste gedeelte van de mensen moet teleurstellen. Met de reden dat deze niet meer beschikbaar is zoals wij tijdens vorige stunts wel eens hebben gezien!

 

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!