360 camera van Honor

360 camera van Honor

Gistermiddag kwam “The Verge” online met een leuk bericht. Een 360 camera van Honor. Deze camera is te koppelen aan je telefoon waarmee je dan 360 VR foto’s kan maken maar ook mee kan filmen.

De clip on camera

Honor heeft dus een clip on camera aangekondigd met deze camera is het dus mogelijk om een 360 foto of video te maken die je even later ook als VR foto of video kan bekijken. De camera word dus als het ware op de telefoon vast gemaakt en hierdoor kan je de camera dus ook in de camera app gebruiken.

Insta360

De camera is in samenwerking met insta360 gemaakt een vrij jong bedrijf vanuit China opgericht via een kickstarter in 2015. Ondertussen heeft het bedrijf al een aantal camera’s gemaakt waar de Honor 360 camera er nog een van zal worden.

Beschikbaarheid

Op het moment weten wij nog niet wanneer en of deze camera naar Nederland of Europa in het algemeen komt. Dit is dus nog even afwachten. Wat denk jij van deze camera? Laat het ons weten in de reacties!

#TeamHonorNL

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!