Honor 6X is delen, ontdekken en genieten.

Honor 6X is delen, ontdekken en genieten.

Honor 6X gepresenteerd

Al enige dagen werden er via de verschillende kanalen van Honor de spanning hoog opgebouwd, want op 3 januari zou een nieuw toestel gepresenteerd worden op de CES 2017 in Las Vegas. De Honor 6X  waar we vandaag kennis mee mogen maken is een welkome aanvulling op de X series van Honor welke speciaal gemaakt is voor de prijsbewuste en de digitale generatie die niet willen inleveren op technologie.

Voor de jonge consument?

Het nieuwste telg uit de X serie is ontwikkeld voor de jonge consument om deze kennis te laten maken met een krachtige en veelzijdig toestel, en zo nog beter te kunnen laten genieten van de wereld van games, films en muziek. Volgens George Zhao, CEO van Honor is dit toestel gericht op mensen die niet willen inleveren op prestaties, De Honor 6X is ergonomisch ontworpen en heeft een opvallend 5,5-inch full HD 1920×1090 beeldscherm welke geheel is omsloten door een metalen behuizing, en heeft een 2.5 glazen voorkant en een licht afgeronde achterkant.

Kleuren en beschikbaarheid

Na de lancering is de Honor 6X meteen beschikbaar via de officiële verkoop kanaal van Honor namelijk Vmall, en dus vanaf morgen te bestellen en is in drie kleuren leverbaar. Goud, zilver en grijs zijn de kleuren waar we het eerst mee moeten doen, en of de honor 6X later in nog meerdere kleuren verkrijgbaar is nog niet bekend.

 

alt gold ,silver, gray

Krachtige dual-lens camera

De camera waarover de Honor 6X beschikt is een innovatieve dual-lens camera met een diafragma-bereik van F/0.95-F/16 waar je volgens Honor voldoende mee uit de voeten zou kunnen om mooie foto’s te maken. De (hoofdcamera) van 12MP zorgt voor de compositie van de beelden terwijl de 2MP camera voor haarscherpe foto’s zorgt.

Het is voor het eerst dat Honor haar cameras voorziet van PDAF technologie die er weer voor zorgt dat de camera een ultra snelle auto-focus heeft van 0,3 seconden.

 

Batterij en processor

Volgens Honor heeft de Honor 6X een uitzonderlijke batterijduur, door een krachtige 3340 mAh batterij die door de 16nm Cpu en de energiebesparende technologie ruim twee dagen mee zou moeten gaan bij normaal gebruik. Bij de zware gebruikers onder ons zou deze het toch nog 1,5 dag makkelijk moeten kunnen volhouden. Zo zou de Honor 6X met 11,5 video’s kijken of 70 uur muziek luisteren of 8 uur gamen geen enkel probleem hebben. Dit ondersteunend door een 5V/2A patent laadt de Honor 6X ook nog eens snel op, hoe snel dat is weten we niet.

De Kirin 655 octacore processor welke verpakt is in 2x vier reken kernen is geklokt op 2,1GHz en op 1,7 GHz en is mede door de 3GB RAM werkgeheugen een krachtige processor. Deze laat je moeiteloos gamen, luisteren naar muziek en of meerdere apps tegelijk te gebruiken.

 

Uiteraard zullen wij dit toestel binnenkort zelf gaan testen en onze bevindingen met jullie hier delen.

#TaemHonorNL

 

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!