Sakura Roze is het nieuwe zwart

Sakura Roze is het nieuwe zwart

Honor 8 premium Sakura Roze

Na de Honor 8 premium die in augustus werd gepresenteerd en welke in het wit, zwart en vooral de wel bekende kleur blauw te verkrijgen is, komt Honor met een geheel nieuwe kleur. Deze heeft de naam Sakura Roze gekregen, en het is voor het eerst dat een Europees Honor toestel zo’n luxe en exclusieve uitstraling heeft gekregen.

 

alt-sakura roze

Met deze kleur probeert Honor de jonge en vooral de sterke onafhankelijke vrouw aan te spreken. Een smartphone gebruiken is tegenwoordig niet alleen maar bellen en een bericht versturen, een smartphone gaat tegenwoordig veel verder dan dat. Het laat zien wie je bent, en dat de smartphone deel uit maakt van het dagelijks leven.

Het is dan ook zo dat mannen voor de technische aspecten van een smartphone kijken en belangrijk vinden en de vrouwen toch meer met een smartphone willen laten zien waar zij voor staan.

 

alt-sakura rose

Design en specificaties

Uiteraard is het voor iedereen van belang dat een smartphone over goede specificaties beschikt, en heeft men niets aan een mooie smartphone die niet aan de eisen van haar gebruiker voldoet.

De Honor 8 premium die over een krachtige processor, vingerafdruksensor, een batterij die een hele dag mee gaat, en een goede camera zowel aan de voor als aan de achterzijde van het toestel heeft, voldoet helemaal aan de eisen van de doelgroep waarop Honor mikt. Deze doelgroep van voornamelijk “jonge mensen” heeft met de komst van Sakura Roze nu de keuz uit een kleur voor iedereen die niet volgt maar leidt.

De Honor 8 premium is vanaf nu te bestellen op Vmall, de webwinkel van Honor en kost 499 euro.

#TeamHonorNL

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!