De Geschiedenis Van Honor

De Geschiedenis Van Honor

De geschiedenis van Honor

Afgelopen maand was Honor West Europa weer jarig. Honor is afgelopen maand 2 jaar geworden, dit omdat ze 2 jaar in Europa actief zijn.

Zoals wij allemaal weten was de belangrijkste reden voor de oprichting om een kwalitatief goede telefoon voor een lage prijs speciaal voor jongeren. Een bijzaak was dat deze eigenlijk in de eerste instantie alleen voor online retailers was. Dus alleen te koop via internet.

Hieronder volgt een tijdlijn wanneer Honor welk product heeft uitgebracht.

De smartphones:

In november 2014 heeft Honor hun eerste toestel de Honor 3C in Europa/Nederland uitgebracht: de Honor 3C. Dit toestel heeft een 5 Inch scherm, dual Sim, 2 GB ramgeheugen.

Achterkant + Speaker + Camera

In oktober 2014 heeft Honor de Honor 6 aangekondigd. Dit toestel was in eerste instantie alleen bij Bol.com verkrijgbaar. De Honor 6 heeft een 5 Inch Full HD Scherm, Kirin 920 Soc en de accu heeft een capaciteit van 3100 mAh.

Honor 6

In december 2014 heeft Honor de tablet T1 aangekondigd. Deze budgettablet van Honor heeft een 8 Inch scherm 8 GB opslagcapaciteit, 1 GB ram geheugen.

Honor T1

In februari 2015 heeft Honor de Honor Holly aangekondigd. Deze krachtige budget telefoon van Honor heeft 16 GB opslagruimte, micro SD kaart slot & dual sim.

Honor Holly

In april 2015 heeft Honor met een groot feest in Amsterdam de Honor 6+ gepresenteerd. De Honor 6+ heeft een 3600 mAh accu, dubbele 8 megapixel camera, dual sim.

Honor 6+

In april 2015 heeft Honor ook in Amsterdam de Honor 4X gepresenteerd. De Honor 4X heeft een 5,5 inch HD scherm, 13 megapixel camera, Kirin 620-processor.

Honor 4X

In augustus 2015 heeft Honor in een mooi, maar oud fabriekspand in Londen de Honor 7 gepresenteerd. De Honor 7 heeft een metalen behuizing, een 20 megapixel camera, 3100 mAh accu.
Tijdens het event in Londen heeft Honor ook zijn eerste smartwatch gepresenteerd: De Honor Band Z1. De Band Z1 heeft een 0,70″ oled scherm, IP68 certificering, stappenteller.

Honor 7
honor band Z1

In februari 2016 heeft Honor in München de betaalbare Honor 5X gepresenteerd. De Honor 5X heeft een metalen behuizing, 16 GB opslagcapaciteit en een Full HD scherm daarmee wil Honor het budget segment opnieuw proberen te veroveren.

Honor 5X Grijs

In mei 2016 heeft Honor een premium versie van de Honor 7 aangekondigd namelijk de Honor 7 Premium. De verschillen met de normale Honor 7 zijn de 32 GB aan opslagcapaciteit( ipv 16 opslagcapaciteit) en er wordt een snellader meegeleverd in de doos.

honor-7-premium-goud

In juni 2016 heeft Honor de midrange Honor 5C aangekondigd. Dit is de verbeterde versie van de Honor 5X. De verschillen met de Honor 5X zijn: geen fingerafdrukscanner, beter processor (Kirin 650 VS Snapdragon 615)

honor-5c

In augustus 2016 heeft Honor in een oud zwembad in Parijs de Honor 8 gepresenteerd. De Honor 8 is vervaardigd uit glas met een metalen frame, het glas van de achterzijde bestaat uit vijftien lagen, waardoor het licht gebroken wordt. De vingerafdrukscanner kan dienen als sneltoets om apps of acties uit te voeren. Het toestel heeft 4GB ram & 32 GB intern geheugen.

Honor 8

In oktober 2016 heeft Honor een premium versie van de Honor 8 aangekondigd. De verschillen met de normale Honor 8 zijn de 64 GB opslagruimte, het toestel is verkrijgbaar in de kleuren Sunrise Gold, Sakura Pink en Shappire Blue.

Honor 8 Premium

Overige Producten:

Verder heeft Honor ook een Selfie Stick uitgebracht. Dit is een compacte stick die te gebruiken is met alle Honor toestellen. Het ontwerp bestaat uit één stuk en heeft een 270 – graden draaibare kop waarmee u vanuit verschillende hoeken kunt fotograferen. De stick is verkrijgbaar in het blauw, roze & zwart.

Honor Selfie Stick

De headset van Honor die in Nederland te koop was heeft als typenummer AM12.

Honor AM12

De bluetooth speaker AM08 is de speaker van Honor. Het is compacte speaker die ook een klein lichtje erop heeft zitten zodat hem in het donker kan vinden. Verder heeft de speaker ook nog bluetooth 4.0 en volgende/pauze knoppen. Deze kun je niet alleen als speaker voor uw muziek gebruiken, maar ook als handsfree set om mee te bellen. De speaker is verkrijgbaar in het goud, groen, zwart & wit.

honor-bluetooth-speaker-am08

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!