Jawel: Het is weer Throwback Thursday! We gaan terug naar de Honor 4X Launch

Jawel: Het is weer Throwback Thursday! We gaan terug naar de Honor 4X Launch

Terug van weggeweest en al vanaf begin April: elke week een ‘Throwback Thursday’ naar een lauch/event/feestje van HonorNL met ons, als ambassadeurs, erbij. Dit is deel 5 in de serie:  ‘Throwback Honor’ waarin je elke week de leukste momenten van ons met het merk Honor ziet ! (En mocht je suggesties hebben voor een bepaalde launch/event waar jij ook bij was en foto’s van hebt, laat me dat dan even weten via wesseljacob(at)outlook.com )

blog_bg

Afgelopen April 2015 was het de grote dag: De Honor 4x, die ondertussen al de 5x als opvolger heeft, zag het daglicht. Smiddags werd de telefoon gepresenteerd, in Amsterdam, aan de pers + media en savonds waren wij, als ambassadeurs,  aan de beurt. We konden uitgebreid kijken, spelen en testen met de telefoon en daarnaast was het leuk elkaar weer eens te treffen onder het genot van wat pizza’s, borrelnootjes, drankjes en ouderwetse speelkasten. Een review van de toenmalige 4X vind je bijvoorbeeld HIER en één van de pas uitgebrachte 5X HIER.

IMG_20150402_180316

Het is altijd leuk om als eerste de nieuwste spullen in je handen te hebben! Wil je dat ook? Geef je even op voor de HonorClub via Hihonor.nl

Ondertussen is het overigens ook al weer enkele weken zo dat er op donderdag een ‘ThrowBack’ online komt. Tijd voor een kleine evaluatie: Is het leuk? Wat kan anders en beter en heb je suggesties voor volgende weken? Laat het me alsjeblieft even hieronder weten en dan worden de komende weken alleen maar leuker.

Deze diashow vereist JavaScript.

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!