Update Honor band Z1

Update Honor band Z1

Vandaag kreeg ik de melding dat er een update is voor mijn Honor band Z1.

De volgende mededeling kreeg ik:

Screenshot_20160520-134009

Ook in mijn statusbalk van mijn telefoon kwam er de melding. Nieuwsgierig als dat ik ben, heb ik hier direct opgedrukt. Er stond dat er een nieuwe Firmware-update was. Versie 01.03.17

Screenshot_20160520-134027

Aangezien mijn Honor Band Z1 bijna leeg was, heb ik hem direct aan de benzine gelegd. Want als je de upate wilt installeren, dan zal er minimaal 50% stroom in moeten zitten. Dus moest ik even wachten voordat ik de update kon uitvoeren en zien wat er in de praktijk veranderd was.

IMG_20160520_135228

Nadat de Z1 voldoende was opgeladen, kon ik de update uitvoeren. Bij mij gaf hij bij het updaten aan dat dit mislukt was. Dit gebeurde twee keer. De derde keer verliep het updaten probleemloos.

Screenshot_20160520-141620~2

Er zijn drie nieuwe ,zogenaamde, clock faces toegevoegd. Op zich erg leuk dat dit gedaan wordt door Honor. Zodoende kan je je horloge nog net wat meer personaliseren.

clockfaces

Tevens heb ik het idee dat het scherm van de Z1 beter reageert. Een van de mindere dingen aan de Honor Band Z1 vond ik het slechte reageren van het scherm, zoals ook te lezen was in de review over de Honor Band Z1. Dat lijkt nu opgelost.

#TeamHonorNL

Wil jezelf ook een Honor Band Z1, kijk dan op de site van Vmall.

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!