Honor 10 vanaf nu verkrijgbaar in Nederland

Honor 10 vanaf nu verkrijgbaar in Nederland

De Honor 10 is enkele weken geleden aangekondigd tijdens een evenement in Londen. Het toestel is sinds kort ook verkrijgbaar bij verschillende retailers in Nederland en België.

Aankondiging

In China heeft men het gelukt dat men sinds maart de Honor 10 kunnen kopen. In de europese markt kan men niet achterblijven. Honor heeft tijdens de global launch de Honor 10 voor de europese markt aangekondigd. Het toestel zit vol met de nieuwste innovaties van Honor als de high-and Kirin 970 chipset en kunstmatige intelligentie.

Specificaties

De Honor 10 heeft een 5,84 inch LCD-beeldscherm met een 19:9-beeldschermverhouding, een Kirin 970 chipset. Deze chipset is ook te vinden in o.a de Huawei P20 en Honor View 10. Dit met 4 GB werkgeheugen en 128 GB aan interne opslag. Selfies kun je maken met de 24 megapixel frontcamera en camera’s aan de achterzijde met 24/16 megapixel. Deze camera’s zijn voorzien van kunstmatige intelligentie om de instellingen per situatie te optimaliseren. Verder kun je de 3.400mAh batterij snel opladen met 4.5A fast charge. De software is up to date met Android 8.1 en EMUI 8.1

Beschikbaarheid

De Honor 10 is verkrijgbaar in Nederland en België in de kleuren: blauw, grijs, paars en zwart. Het toestel heeft een adviesprijs van 399,00 euro en is te koop bij retailers als Coolblue, MediaMarkt en Belsimpel.

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!