Honor 8 Android 7 bèta testers gezocht, help jij ons mee?

Honor 8 Android 7 bèta testers gezocht, help jij ons mee?

huawei-honor-8-nougat-beta-picsay

Help het Development team van Honor

Het sterk groeiend merk Honor heeft met haar smartphone van het jaar, de Honor 8 een goede zet gedaan. Honor is altijd druk om de beste producten op de markt te brengen en stopt daarom veel tijd en energie in onderzoek om haar gebruikers het beste te kunnen bieden,

De Honor 8 is een 5,2 inch toestel die geheel uit glas is opgebouwd, heeft onder andere een accu van 3000 mAh en 2 cameras, één van 12 megapixel en één va 8 megapixel. Een vingerafdruk scanner, smart-key en 4 GB RAM geheugen welke word aangestuurd door een HiSilicon KIrin 950 Processor, en die gaat zeker gebruikt worden met een update naar Android 7 Nougat.

Maar wie kan Honor beter helpen met het uitbrengen van een nieuwe update dan haar eigen Honor 8 gebruikers! De Honor 8 krijgt zoals we weten een update naar Android 7 EMUI 5 binnenkort, en om deze nieuwe Android versie nog beter te laten voldoen aan de eisen van de gebruikers gaat Honor deze gebruikers vragen om daarmee te helpen.

 

image004-1

Terug koppelen van feedback

Het development team van Honor is al een geruime tijd bezig om ervoor te zorgen dat deze nieuwe Android versie zo soepel en er gelikt mogelijk uit zal zien op de Honor 8, maar kan jouw hulp als Honor 8 bezitter goed gebruiken.

Door je aan te melden als bèta tester voor Android 7 EMUI 5 help je mee om uiteindelijk de  ‘finishing touch‘ als final-versie zal worden uitgebracht. En hoe leuk is het dat jij dan kan zeggen “daar heb ik aan meegewerkt”.

 

Durf jij het aan?

Durf jij het aan om ons te helpen om Android 7 EMUI 5 op de Honor 8 nog beter te maken? en ben je niet bang dat er dat er nu nog een kleine ‘bug’ in zit, en deze eventueel aan het development-team te melden? Meld je dan snel hier aan en vul de gevraagde gegevens in. De IMEI nummers van je toestel kan je vinden door naar “instellingen” —-  “over de telefoon” te gaan.

 

#TeamHonorNL

 

5 thoughts on “Honor 8 Android 7 bèta testers gezocht, help jij ons mee?

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!