Bijzonder nieuws: Huawei, Honor en de Vmall intensifiëren samenwerking. 

Bijzonder nieuws: Huawei, Honor en de Vmall intensifiëren samenwerking. 

Opvallend nieuws vandaag: Honor, submerk van het grote Huawei, heeft vandaag bekend gemaakt voortaan alleen nog telefoons en accessoires te verkopen via hun eigen webshop: De Vmall. Andere officiele verkoopkanalen (Coolblue, Belsimpel) vervallen als gevolg hiervan. Voordelen van de Vmall zijn exclusieve kortingen en combi-packs, maar er zijn helaas ook nadelen.

Opvallend: Huawei en Honor hebben bekend gemaakt voortaan alleen nog telefoons en accessoires te verkopen via hun eigen webshop: De Vmall.

Zo is de beloofde snelheid/tijdseenheid van de levering via de eigen webshop van Huawei en Honor vaak teleurstellend en zijn de voorraden vaak snel uitverkocht. Ook is het kopen van een smartphone met abonnement erbij niet mogelijk via de vmall. Wat vind jij van deze nieuwe ontwikkelingen? Laat het ons weten in de reacties!

4 thoughts on “Bijzonder nieuws: Huawei, Honor en de Vmall intensifiëren samenwerking. 

  1. Eerlijk gezegd niet zo heel slim om dergelijk populaire verkoopkanalen uit te schakelen. Ik begrijp dat Huawei de marges wil verhogen maar of dit nu een slimme zet is en de hogere marges opwegen tegen het verlies van verkoopkanalen… ik betwijfel het.

  2. Niet echt bij de hand. Meeste mensen die ik ken hebben Huawei en Honor telefoons in combinatie met een abonnement. Bovendien is vmall niet echt bekend bij het grotere publiek. De extra moeite die mensen nu moeten doen om een telefoon te moeten krijgen en direct de volledige prijs moeten betalen zal de verkopen van beide merken niet goed doen. Daarbij komt nog dat ik vmall niet echt hoog heb zitten. De enige berichten die ik altijd kreeg waren gericht op nieuwe klanten niet op bestaande klanten. Er viel geen voordeel te behalen als je al een telefoon had.

  3. Woensdag 4-1 om 13:00 uur de 6X besteld met 10% korting, DHL stond donderdag om 10:00 uur voor de deur. Wel vreemd dat de 6X alweer uitverkocht is.

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!