Heb jij een vraag? of help een ander op het Honor forum

Heb jij een vraag? of help een ander op het Honor forum

honor forum

 

Heb jij een vraag over je Honor smartphone?

Je herkent het vast wel, even een instelling op je smartphone veranderen. Maar hoe moet dat ook al weer? Of  hoe voeg je eenvoudig een persoon toe aan je contacten-lijst? Vaak is dit een klusje van niks als je weet hoe het werkt. Honor streeft ernaar om deze dingen zo eenvoudig mogelijk voor je te maken. En heeft verschillende opties om je daarbij te helpen.

Zo heb je de keuze om bij instellingen een instelling te zoeken door een zoek-term in te vullen waarop deze in het beeld verschijnt. Maar soms kom je er echt niet uit om je smartphone geheel naar je eigen smaak in te richten en ga je op het internet op zoek, Daar vind je bijvoorbeeld op YouTube genoeg filmpjes, how-to’s over instellingen en dergelijke.

Kom naar het forum

Om het wat eenvoudiger te maken, kan je je probleem op een forum te stellen en heb je zo meer kans op een antwoord die gericht op jouw vraag gegeven word. Vaak vind je hier mensen die het leuk vinden om anderen te helpen met een vraag of probleem omtrent zijn of haar Honor toestel.

 

Door op deze link te drukken kom je op het forum van Honor Nederland, waar je met al je vragen terecht kunt, of misschien ben jij wel een techneut die het leuk vind om andere Honor bezitter die een vraag over zijn of haar Honor toestel heeft te helpen? ook dan ben je van harte welkom op het forum van Honor Nederland.

Appel eitje…

Wil je een vraag stellen? zo werkt het!

vraag anrwoord

 

Ga naar het forum van Honor Nederland en klik op het toestel waarover jij een vraag wilt stellen. Hier kan je tevens verder alle info vinden omtrent het honor toestel zoals gebruiks- aanwijzing, of algemene informatie. Ook kan je hier uiteraard alle vragen vinden die mensen al eerder over dit toestel hebben gevraagd. Misschien staat hier tussen al het antwoord op jouw vraag.

 

 

vraag antwoord

 

Ook heb je de mogelijkheid om hier een blog-post aan te maken waar jij anderen kan helpen door bijvoorbeeld handige weetjes die je hebt ontdekt op je Honor smartphone te delen met anderen. Of je hebt een super gave foto gemaakt die je andere Honor gebruikers niet wilt onthouden? Ook hiervoor is een ruimte gereserveerd op het forum.

Dus voeg als Honor smartphone gebruiker de link toe aan je browser geschiedenis om ervoor te zorgen dat je snel een vraag op het forum kan stellen of een ander met een vraag te helpen.

#TeamHonorNL

 

 

Iets opgevallen in dit artikel, of wil je iets vragen? Reageer snel!